5 Nisan 2013 Cuma

Fenerbahçe - Lazio: 2-0 UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final İlk Maçı


Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında sahasında İtalyan temsilcisi Lazio ile karşılaştı. Sow ve Meireles ile 2 topu direkten dönen Sarı-Lacivertliler, 10 kişi kalan rakibini Webo (P) ve Kuyt'ın golleriyle 2-0 mağlup etti ve Roma'da seyircisiz oynanacak maç öncesi büyük avantaj sağladı.


FENERBAHÇE: 2 - LAZIO: 0

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: William Collum, Martin Cryans, William Conquer (İskoçya)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen Korkmaz, Ziegler, Mehmet Topal (Dk. 71 Caner Erkin), Meireles, Kuyt, Cristian (Dk. 75 Salih Uçan), Sow (Dk. 86 Mehmet Topuz), Webo

Lazio: Marchetti, Lulic, Cana, Ciani, Radu, Onazi, Hernanes (Dk. 86 Mauri), Candreva, Ederson (Dk. 63 Ledesma), Gonzalez, Kozak (Dk. 72 Klose)

Goller: Dk. 78 Webo (Penaltıdan), Dk. 90 Kuyt (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 47 Onazi (Lazio)

Sarı kartlar: Dk. 45 2 Egemen Korkmaz, Dk. 79 Webo, Dk. 90 4 Meireles (Fenerbahçe), Dk. 51 Ederson, Dk. 54 Marchetti, Dk. 78 Radu, Dk. 90 Mauri (Lazio)

MATCH STATISTICS

Fenerbahçe
Lazio
2
Goals scored
0
6
Attempts on target
2
9
Attempts off target
6
6
Corners
4
0
Offsides
0
17
Fouls committed
18
3
Yellow cards
6
0
Red Cards
1
MAÇIN ÖZETİ

AYKUT KOCAMAN BASIN TOPLANTISI

AYKUT KOCAMAN MAÇ SONRASI FBTV RÖPORTAJ

VOLKAN DEMİREL RÖPORTAJ


WEBO - KUYT RÖPORTAJ 


AYKUT KOCAMAN VE MOUSSA SOW GOL SEVİNCİ :)

GAZETE MANŞETLERİ

İTALYAN BASININDA FENERBAHÇE


Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden La Gazette dello Sport “Lazio battı. Hakem Fenerbahçe’ye yardım etti” başlığı ile maç haberini ana sayfasına taşıdı. Gazete haberinde ise, “Işık çok erken karardı. İkinci yarının üçüncü dakikasında Onazi’nin kırmızı kart her şeyi değiştirdi. Petkovic’in takımı dirense de Webo’nun penaltısı oyunu açtı” ifadelerine yer verdi.

Corriere dello Sport ise maçı daha ağır bir şekilde okuyucularına ulaştırdı. “Lazio kupada soyuldu. Fenerbahçe 2-0 kazandı” manşetiyle çıkan gazete, “Onazi atıldı, olmayan penaltı. Skandal” ifadelerini kullandı.





Püzant YÜCECAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...