28 Şubat 2012 Salı

Ukic'in Zor Anları...


Bugün takımımız Fenerbahçe Ülker EA7 Emporio Armani deplasmanında oynayacağı Turkish Airlines Euroleague Top 16'daki son maçı için Milano'ya uçtu. Her zamanki gibi yine Fenerbahçe Ülker'i uğurlayan en son kişi oldum herhalde:)) Şansıma ne zaman Euroleague'de deplasman maçları olsa benim çalıştığım güne denk geliyor gidişleri:))
Takımımızda moraller gördüğüm ve sohbet edebildiğim kadarıyla çok iyi. Herkes Top 8'e kalacağımıza inanmış durumda. İnşallah yarın Milano deplasmanından galip geliriz ve Top 8'e kalırız. Tabi bir kulağımız da PAO - Unics maçında olacak. Takım kaptanımız Ömer Onan ise her zaman dediğim gibi adam gibi adam. Kendisi de bugün takımla birlikte Milano'ya uçanlar arasındaydı. Kendine maçta oynayabilecek misin diye sorduğumda "Yok sadece takımın yanında olmak için gidiyorum" dedi. Daha ne denebilir ki bu adama:)) Ayrıca güzel bir haber 1,5 - 2 haftaya kadar takıma geri döneceğini de söyledi. 
Bu arada takımımızdan Marko, Ukic, Vidmar, Mirsad, Emir ve Bojan birlikte otururlarken kendilerine dondurma ikram ettik ama tek kabul eden Ukic oldu. Dondurma da Maraş dondurması olunca ortaya hoş sahneler çıktı. Kısa bir video olmasına rağmen sizinle paylaşmak istedim. Umarım hoşunuza gider.



Püzant YÜCECAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...