13 Şubat 2012 Pazartesi

Daha Yeni Başlıyor...


Hepimizin de bildiği ve merakla beklediği "Sözde Şike Davası" yarın Silivri'de başlıyor. Gerek taraftar gruplarının organizasyonları gerekse münferit olsun yarın Silivri'ye kalbi FENERBAHÇE diye çarpan binlerce Fenerbahçe taraftarı akacak. Kimse başkanımızı ve diğer yöneticilerimizi sahipsiz sanmasın. Biz size oy veren kuzularınız gibi Türkiye'de meydana gelen herhangi bir olayı iki günde unutmayız, ki siz öyle sandınız "Nasılsa iki gün sonra unuturlar" dediniz ama biz unutmadık unutmayacağız. Bunu da zaten 3 Temmuz'dan beri binlerce kez kanıtladık ve yarın da bunun damgasını vuracağız sizlere. Naçizane ufak bir önerim olacak buradan tüm Fenerbahçeli dostlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime. Yarın gerek iş gerekse başka sebeplerden dolayı Silivri'ye haliyle gidemeyecek Fenerbahçe taraftarları olacaktır. Gönlümüz tabi ki herkesin orda olmasından yana ama hepimizin de tahmin edeceği gibi bu maalesef mümkün olmayacak. Benim naçizane tavsiyem ise yarın Silivri'ye gidemeyecek Fenerbahçelilere olacak. Yarın Silivri'ye gidemeyecekseniz bile en azından sokağa Fenerbahçe formanızla ile çıkın ki yüreğinizin, bitmek bilmez Fenerbahçe sevginizin nasıl bir şey olduğunu cümle aleme gösterin.

Bugünkü son gelişmelerin ışığında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım yarın Silivri'ye götürülmesi gerekirken bugünden apar topar götürülmesinin yanında mahkemeden bir gün önce de avukatıyla görüşmesine yasak getirildi.
Bu nasıl bir FENERBAHÇE korkusudur.
Bu korkuda size yeter de artar bile. Siz bir Aziz Yıldırım'dan korkarken yarın Silivri'de bin AZİZ YILDIRIM ile karşı karşıya kalacaksınız. Bakalım o zaman ne yapacaksınız???
Giy formanı,
Çık sahaya,
Yüreğini koy ortaya.
Koy yüreğini,
Göster öfkeni,
Düşman yenilecek zafer yakında.
Bilek var vuruşmaya,
Soluk var harcanmaya,
Canlar var verilmeye
FENERBAHÇE'ye!!!


Püzant YÜCECAN

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...