22 Ocak 2013 Salı

Takip Ettiğim Bloglar-2


Bünyesinde İsmail Şenol, Kaan Kural, Caner Eler, Emre Yazıcıol, Çağrı Turhan, Cem Pekdoğru gibi isimleri barındıran ve geniş bir yazar kadrosu olan yazıhaneden.com'da ne ararsanız bulabilirsiniz. NBA, Euroelague, sinema, kitap, müzik vs. vs. kısacası spor ve kültür sanat hakkında içi dolu birşeyler okumak istiyorsanız yazıhaneden.com tam size göre bir blog.

Normalde çok uzun zamandır yazmamasına rağmen ara sıra açıp halen eski yazılarını okuduğum Avrupa basketbolu ve Euroleague ile ilgili en sağlam basketbol bloglarının başında gelir benim için.

Avrupa basketbolu hakkında tavsiye edebileceğim diğer bir basketbol blogu ise EurosStep.net Savaş Birdal ve Simas Baranauskas tarafından 2011 yılında kurulan blogun şu an bünyesinde Avrupa'dan birçok yazar bulundurmakta. Avrupa basketbolu ve Euroleague ile ilgili dopdolu yazıların olduğu bir blog ama blogu takip etmek istiyorsanız İngilizcenizin biraz iyi olması lazım:))

O kadar Avrupa basketbolu, Euroleague ve Fenerbahçe basketbolu ile ilgili blog tavsiye ettik ee NBA'yi es geçecek değiliz. Aras kardeşimin kaleminden NBA ile ilgili haber tabanlı güzel bir blog sitesi periyotarası.com

wolkaan.blogspot.com
Keyfim yok biraz gülmek cidden şu anki durumumda bana çok ama çok yardımcı olacak diyenler için inanılmaz eğlenceli bir blog sayfası. Volkan Aslan'ın kaleminden müthiş eğlenceli kısa yazılar. Adam Pokemon hakkında bile yazı yazarak Pokemona gider yaptı lan daha ne olsun:)))

Fotoğraf çekmek veya başkaları tarafından çekilmiş fotoğrafları bakmak kısacası fotoğraf benim hayatım diyorsanız tavsiye edeceğim en iyi sitelerden biri donuz.com. Kendi tanımı ile bir New York avaresi olan Güney Cücenoğlu'nun objektifinden başta New York olmak üzere çekilmiş birbirinden güzel sokak fotoğrafları ile bedavadan Amerika'yı dolaşma şansı yakalayın::))

pesimist1adaminyazilari.blogspot.com

Okuduğum en ilginç blog sayfalarından biri. Bir Delinin Hatıra Defteri kıvamında yazıları ile Serhan kardeşim hayatın nasıl acayip bir girdap olduğunu paylaşıyor bizlerle. 


Edebiyat üzerine tavsiye edebileceğim "Oku lan beni oku" diye bağıran sağlam bir blog sayfası. Blogun sahibi çok sevdiğim asker arkadaşım İhsan'ın kaleminden dökülenler ile daha o yıllarda tanışmıştım. Adamdan bahsederken bile edebi yazıyorsak siz varın düşünün kalemi nasıl güçlü:)))


cineshoot.net

Sinema, TV, film ve dizi dünyası hakkında takip edebileceğiniz en güzel bloglardan biri. İzleyecek bir film mi bulamıyorsunuz veya bir diziye başlayacaksınız ama kararsızsınız o zaman yapacağınız tek şey cineshoot.com a girip neyin ne  olduğunu öğrenmek. Çok zor değil:))




Takip Ettiğim Bloglar-1






Püzant YÜCECAN






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...