18 Ocak 2013 Cuma

A New Secret is Revealed...


""From Santi's earthly tomb with demon's hole. Cross Rome mystic elements unfold. The path of light is laid, the sacred test. Let angels guide thee on they lofty quest." 
                                                                                                                        Robert Langdon

Efsane geri dönüyor. Türkiye'de "Da Vinci Şifresi" ile tanıdığımız aslında yazarın üç sene önceki "Melekler ve Şeytanlar" kitabının ana karakteri olan Harvard Üniversitesi simge bilim profesörü Robert Langdon geri dönüyor.  

"Da Vinci Şifresi", "Melekler ve Şeytanlar", "İhanet Noktası", "Kayıp Sembol" gibi dünya çapında okunan kitaplara imza atmış olan Dan Brown 2012 Mayıs ayında yeni bir kitap yazmaya başladığını açıklamıştı. Yazarın birkaç gün önce yaptığı açıklamada ise yeni kitabı "İnferno"nun 14 Mayıs 2013 tarihinde raflardaki yerini alacağını belirtti. Dante'nin ünlü eseri Inferno ile aynı ismi taşımasının yanında birçok kişinin de tahmin edebileceği gibi bu eserden ilhamla kaleme alınmış. Semboller, şifreler ve gizemler ile dolu sürükleyici ve yeni bir sırrı çözmeye başlayacağımız bir kitap bizi bekliyor. 

Dan Brown kitap hakkında “Hikâye, Avrupa’da gördüğüm en etkileyici şehirlerden birinde geçiyor.” diyor. İtalya'ya gidip de Floransa'dan etkilenmeyen var mıdır:) 

Ben Türkçesini bekleyemem hemen ön siparişimi verip okumak istiyorum diyenler arasında iseniz burayı ziyaret edebilirsiniz.




Püzant YÜCECAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...