20 Aralık 2011 Salı

Andrea Cinciarini "Determined and devoted " Fenerbahçe Taraftarları ve Sinan Erdem Arena





Rakiplerimizden Bennet Cantu'nun guardlarından Andrea Cinciarini'nin Euroleague.com resmi sayfasında kendi bloğunda yazdığı "Determined and devoted " başlıklı yazısından ufak bir paragraf.

In Istanbul, I remained amazed by Sinan Erdem Arena: it's so beautiful! For sure, it will be a great place to hold the 2012 Turkish Airlines Euroleague Final Four. It's very difficult to play in this arena, as Fenerbahce's fans are very close to the court and push their players in an extraordinary way. There is also a lot of noise, which makes it very hard to communicate on the court between teammates. Despite all those obstacles, we lost in overtime, which showed that we are not only a team with character, but a good team, too.

POSTED BY
ANDREA CINCIARINI - CANTU, ITALY
DATE:
Tuesday, November 22, 2011

İstanbul'da, Sinan Erdem Arena'ya hayran kaldım. Elbette ki 2012 Türk Hava yolları Euorleague Final Four için burası harika olacak. Bu arenada oynamak oldukça zor, Fenerbahçe taraftarları parkeye çok yakınlar ve oyuncularını olağanüstü bir itici güç oluyorlar. Ayrıca çok gürültü var ki bu gürltü yüzünden parkedeki arkadaşlarınızla iletişim kurmak oldukça zor. Bütün bu engellere rağmen uzatmada kaybettik ki bu da bize sadece karakterli bir takım olmadığımızı aynı zamanda iyi bit takım olduğumuzu da gösterdi.

Püzant YÜCECAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...