9 Aralık 2013 Pazartesi

Haydi Fenerbahçeliler...


FIBA, 2013 yılının sporcularını seçmek için oylama yapmaya başladı. Fenerbahçemizden 4 sporcumuz bu yarışmada FIBA tarafından aday gösterildi.

Avrupa basketbolunun resmi internet sitesi www.fibaeurope.com 6 Aralık 2013 Cuma günü başlattığı ve 31 Ocak  2014 Cuma gününe kadar sürecek olan oylama çerçevesinde dört kategoride yılın sporcularını seçiiyor.

Erkekler, kadınlar, genç erkekler ve genç kadınlar kategorilerinde başlatılan oylamada Fenerbahçemiz için forma giyen sporcularımız da adaylar arasında yer alıyor. Oylama sayfasında sporcuların genel durumları ve performansları hakkında da bilgi veriliyor.

Erkek sporcular kategorisinde adaylardan bir tanesi Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın başarılı isimlerinden Bojan Bogdanovic. Bogdanovic, bu kategoride gerek Avrupa’nın gerekse NBA’in ünlü isimleri ile mücadele ediyor. Kadınlarda ise Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın önemli isimlerinden Birsel Vardarlı, bu yarışta ülkemizi ve Fenerbahçemizi temsil eden isimlerden biri oldu.

Genç Erkek Basketbol bölümünde ise Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızdan Kenan Sipahi bu yarışa girmiş durumda. Sipahi, kendisi gibi genç ve başarılı isimleri geride bıraktığı takdirde yılın sporcusu olabilecek. Genç Kadınlar Basketbol oylamasında ise Fenerbahçemizden Olcay Çakır adaylar listesinde yer alıyor.

http://www.fibaeurope.com/cid_5FGcSsn0GNQA-Rww79L3b2.html
http://www.fibaeurope.com/cid_,6OH0uoEIzYMuLYuh1nq03.html
http://www.fibaeurope.com/cid_xomKo3xWHM2Kq1C8NQLzi2.html
http://www.fibaeurope.com/cid_8iFmJ3IqHaILDdXqoEUke3.html





Püzant YÜCECAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...