30 Ocak 2012 Pazartesi

Fenerbahçe Maç Programı (30 Ocak - 05 Şubat 2012)



31 Ocak Salı 19:30
Fenerbahçe Grundig - Asseco Resovia Rzeszow 3-2
Burhan Felek Spor Salonu
CEV Avrupa Kupası
TRT HD / FBTV Canlı

01 Şubat Çarşamba 18:00
VK Modranska Prostejov - Fenerbahçe Universal 1-3
Sport Centrum Prostějov
CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi
TRT HD Canlı

01 Şubat Çarşamba 20:00
Fenerbahçe - Perfumerias Avenida 86-64
Caferağa Spor Salonu
Euroleague Women
FBTV Canlı

02 Şubat Perşembe 18:00
Samsunspor - Fenerbahçe 3-1
Samsun 19 Mayıs Stadyumu
Spor Toto Süper Lig
LigTv Canlı

02 Şubat Perşembe 20:30
Fenerbahçe Ülker - Panathinaikos 56-77
Fenerbahçe Ülker Sports Arena
THY Euroleague
NtvSpor Canlı

04 Şubat Cumartesi 14:00
MKE Ankaragücü - Fenerbahçe Universal 0-3
Başkent Voleybol Salonu
Aroma Bayanlar Voleybol Ligi
FBTV Canlı

04 Şubat Cumartesi 16:00
Fenerbahçe - Mersin Bşb. 76-84
Caferağa Spor Salonı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
FBTV Canlı

05 Şubat Pazar 13:00
Ereğli Belediyesi - Fenerbahçe Universal 1-3
Aroma Bayanlar Voleybol Ligi
Ereğli Atatürk Spor Salonu
FBTV Canlı
 
05 Şubat Pazar 13:00
Fenerbahçe Ülker - Antalya Bşb. 105-89
Fenerbahçe Ülker Sports Arena
Beko Basketbol Ligi
LigTv 3 Canlı

05 Şubat Pazar 16:00
Galatasaray Yurtiçi Kargo - Fenerbahçe Grundig 0-3
Burhan Felek Spor Salonu
Aroma Erkekler Voleybol Ligi
FBTV / SportsTV Canlı

05 Şubat Pazar 19:00
Fenerbahçe - Beşiktaş 2-0
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı
Spor Toto Süper Lig
LigTv Canlı


Püzant YÜCECAN

TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE TOP 16 3.Hafta Programı (01-02 Şubat)


01 Şubat Çarşamba
Unics - EA7 Emporio Armani 18:00
Olympiacos - Anadolu Efes 20:45 (NtvSpor Canlı)
Real Madrid - Gescrap BB 21:45

02 Şubat Perşembe
CSKA Moscow - GS Medical Park 18:15 (NtvSpor Canlı)
Fenerbahce Ulker - Panathinaikos 20:30 (NtvSpor Canlı / HD)
Unicaja - Montepaschi Siena 21:45
Bennet Cantu - Maccabi Electra 21:45
Barcelona Regal - Zalgiris Kaunas 21:45


Euroleague Basketball Magazine Show 16
 
Film of the Game: Maccabi Electra-Barcelona Regal



Püzant YÜCECAN

29 Ocak 2012 Pazar

THY Euroleague Top 16 2. Hafta Genel Görünüm


 
THY Euroleague Top 16 2. haftası geride kalırken alınan sonuçlar, gruplardaki son durumlar, haftanın en iyi 10 hareketi ve haftanın MVP'si.
 
GROUP E
CSKA Moscow - Anadolu Efes 96-68 
GS Medical Park - Olympiacos 78-77 

CSKA Moscow 2-0
GS Medical Park 1-1
Anadolu Efes 1-1
Olympiacos Piraeus 0-2

GROUP F
Real Madrid – Montepaschi Siena 69-88 
Gescrap BB - Unicaja 85-70 

Montepaschi Siena 2-0
Gescrap BB 1-1
Real Madrid 1-1
Unicaja 0-2

GROUP G
Fenerbahce Ulker - EA7 Armani 65-63
Panathinaikos - Unics 83-89 

Unics Kazan 2-0
Panathinaikos 1-1
Fenerbahce Ulker 1-1
EA7 Emporio Armani 0-2

GROUP H
Maccabi Electra - Barcelona Regal 57-71 
Bennet Cantu - Zalgiris Kaunas 79-78 

FC Barcelona Regal 2-0
Bennet Cantu 1-1
Maccabi Electra 1-1
Zalgiris Kaunas 0-2


THY Euroleague Top 16 2. Haftanın En İyi 10 Hareketi
 
THY Euroleague Top 16 2. Haftanın MVP'si:Bo McCalebb, Montepaschi Siena
 
THY Euroleague Top 16 2. Hafta Play Of The Game: Hendrix, Maccabi Electra
 
 
 
Püzant YÜCECAN
 

28 Ocak 2012 Cumartesi

Yeni Salon, İlk Galibiyet: Fenerbahçe Ülker:65 - EA7 Emporio Armani:63


Fenerbahçe Ülker Turkish Airlines Euroleague'in Top 16 2. haftasında yeni salonu Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da İtalyan temsilcisi EA7 Emporio Armani ile karşılaştı. Naştan sona kadar çekişmeli geçen maçta Fenerbahçe Ülker maçı zor da olsa 65-63 kazanarak Top 16'daki ilk galibiyetini almayı başardı. 

Öncelikle hemen söylemek istiyorum ki yeni salonumuz Fenerbahçe Ülker Sports Arena muazzam bir salon olmuş. Emeği geçen herkese öncelikle maalesef orada olamayan Başkanımız Aziz Yıldırm'a teşekkürü bir borç biliriz. Salon ile ilgili yazmaya başlarsak maçı es geçeriz:) ondan dolayı biz yine maçımıza dönelim.
Top 16 ilk haftasında Unics Kazan'a deplasmanda her ne kadar 17 sayıdan kaybetmiş olsak da, gerek kadro yapısı gerekse form durumu olarak üstün olduğumuz rakibimiz  EA7 Emporio Armani karşısında açıkçası maç başlamadan önce rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyordum. Hoş bu sezon Euroleague'de hangi maçımızı rahat kazandık ki bunu rahat kazanalım di mi:) Farkı burada 24 orada 20 sayıya çıkardığımız Sluc Nancy maçlarında bile kriz anları yaşamıştık. Ki bu sefer rakip her ne kadar istediği takım kimyasını yakalayamamış olan EA7 Emporio Armani olsa da birebir baktığımızda basketbol adına korkunç isimlerin olduğu bir takımdı. Neyse ki korkulan olmadı ve maçı 65-63 kazanmasını bildik. Özellikle yeni salonumuzdaki ilk maçtan mağlup ayrılmak hem takım hem de taraftar adına pek de olumlu olmazdı. Uzun süre ilk defa tam kadro çıkabildiğimiz maçı kazanmasına kazandık ama oynanan oyun, sorunlar, problemler maalesef hala avaz avaz bağırıyor. Böylesine güzel bir atmosferde grubun en zayıf takımına karşı son topta kazanmamız zaten her şeyi anlatıyor. Grup kuraları ilk çekildiğinde rakibimizin Panathinaikos olduğunu söyledik ama aradaki fark belli. Panathinaikos deplasmanda EA7 Emporio Armani'yi 19 sayı farkla yenerken biz evimizde sadece 2 sayıyla yenebiliyoruz. Herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım.

Öncelikle en büyük sorunlarımızdan biri hücum. Sene başından beri biz burada yazmaktan üşendik ama olmuyor olmuyor. Hücumda doğru bir şekilde organize olduğumuzu söyleyemeyiz. Tamamen bireysel yeteneklere bakıyoruz. O gece, o maçta kim veya kimler günündeyse onların sayesinde maçı kazanıyoruz, hücumda sayılar buluyoruz. Fenerbahçe Ülker'in belli bir hücum setinin olmadığını söylersek herhalde yanılmayız. Zaten maçın asist istatistiklerine baktığımızda bunu gayet net bir şekilde görebiliyoruz. Fenerbahçe Ülker maç boyunca toplamda 7 asist yaparken ki bunlardan sadece 2'si oyun kurucumuz Roko Ukic'den gelmiş, Jerrells'ın ise hiç asisti yok. Diğer asistlerin dağılımı ise Emir 2, Ömer, Gist ve Kaya ise 1'er asist ile maçı tamamlamışlar. İlk çeyrek hiç asist yapamayan Fenerbahçe Ülker'in ilk yarı asist sayısı ise sadece 2. Buna karşılık EA7 Emporio Armani'in ise toplamda 18 asisti bulunurken bunlardan 8'i Omar Cook'tan gelmiş. Kısacası Omar Cook, Fenerbahçe Ülker'den daha fazla asist yapmış. Emir oyunda olduğunda bu durum biraz daha değişiyor. Asist üzerinden kolay sayılar bulabiliyoruz ama Emir de son zamanlarda eski performansından yoksun bir halde. Ben Spahija ile arlarında bir sorun olduğunu düşünsem de bu sadece benim fikrimdir. Yanlış hatırlamıyorsam 4. çeyrekte Emir'in Bojan'a verdiği bir bauns pas vardı ki görülmeye değer, zeka kokan bir pastı.
Bir de takımın hücumda diğer önemli bir sorunu üçlük yüzdemizdeki düşüklük. Her ne kadar Unics maçında %50 ile bu sezonun en iyi performansını sergilesek de bu maçta da gene %25'lik(4/16) bir yüzde ile oynadık.

Bojan Bogdanovic....Artık Fenerbahçe Ülker'in sayı makinesi oldu diyebiliriz. Sezon başındaki kötü performansının sadece takıma adaptasyon sorunu olduğunu her maçta herkese kanıtlar gibi adeta. Maçı 17 sayı ile tamamlayan Bojan hem takımımızın hem de maçın en skorer ismi olmayı başardı. Kendine güveni gelmeye başladı artık Bojan'ın. Her maç üstüne koyarak oynuyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena ona  uğurlu gelmiş olacak ki deplasmanda sayı ortalaması bu maça kadar evimizde oynadığımız maçlara istinaden daha fazlaydı. 3 sayı çizgisinden de artık rahat rahat atmaya hatta el üstünden bile atmaya başladı. Maçta dikkat ettiğim başka bir şeyde Bojan'ın savunma yönü. Savunma yönünde biraz yumuşak kalan Bojan'ı bu maçta savunma açısından da çok beğendim. Yumuşaklığını atmaya sert savunma yapmaya başladı artık ve kendini savunma yönünde de geliştirmeye başladı. Bir de şu var ki Bojan ne kadar çok sayı attıkça Spahija'dan o kadar çok kesik yiyor maalesef. Ki burada bir de iyi bir çeyrek geçiren Oğuz'un neden 2. yarı hiç süre almadığını da Spahija'ya sormak isterim... 

Mirsad Mirsad Mirsad. Hiçbir şey yapmasın, parkede olsun yeter bana. Lider, "winner" karakterli bir oyuncuyu örnek göster deseniz herhalde bunun en başında gelir Mirsad. Takımı ateşlemesi, elinden geleni sonuna kadar yapmaya çalıştığını onu izleyen herkese açık açık göstermesi. 1,5 sene sonra parkelere dönen Mirsad maçı da 12 ribaunt ile tamamlayarak maçın en çok ribaunt alan oyuncusu olması zaten şaşırtıcı bir sonuç değil sonuçta Euroleague tarihinin en iyi ribauntçusu. Maç içinde bilmiyorum ekranlara geldi mi ama benim gözümün önünde olduğu için buna değinmeden geçemeyeceğim. Mirsad oyuna girdikten sonra maçın hatırlayamadığı dakikasında Spahija tarafından kenara alınınca adeta çıldırdı. Spahija herhalde Onu Vidmar veya Oğuz'la karıştırmış olacak ki sert bir cevap verince Mirsad adeta delirdi. Bu saatten sonra benchte oturan Mirsad'ı tutana aşkolsun. Sinirden kıpkırmızı kesilen Mirsad benchte sert bir şekilde kendi kendine bağırırken takım arkadaşları dahil onu sakinleştiremedi. En son kenardan Damir Mrsic ayağa kalkıp sakin ol şeklinde bir el hareketi yapınca durulur gibi oldu. O an aklıma Spahija'nın daha önce Vidmar'a ve Oğuza'a "Shame on you" diye bağırdığı geldi. Neler olurdu acaba:)

Kaya hakkında yazmayacağım artık demiştim ama bu maçta yazmaz isem Kaya'ya haksızlık yapmış olurum. Unics Kazan maçının ilk yarısının kahramanı Kaya için  öncelikle oyununun dışında, gösterdiği gayret ve istek benim ve büyük bir olasılıkla da maçı izleyenlerin dikkatini çekmiştir. Böyle istekli ve hırslı oynasın isterse kötü oynasın, kimse pek ses etmez. Hele maçın ikinci çeyreğinin sonuna doğru dışarı giden bir topa tüm vücuduyla atlaması, o topu çevirmesi ve sonunda Ukic ile bulduğumuz 3'lük muazzamdı diyebilirim. Kendi görevi dışında takım arkadaşlarına getirdiği yardımlar gözlerden kaçmadı bu sefer. 21:18 dakika süre alan Kaya Peker maçı da 6 sayı + 10 ribaunt (4 Hücum + 6 Savunma) ile tamamladı. Tebrikler Kaya. Kaya için ufak bir not: Çok acayip bir şut şekli var. Özellikle son zamanlarda görmeye başladık bunu. Açıkçası benim en azından gözüme hoş gelmiyor ve bu şekilde çok da sayı kaçırıyor.

Diğer iyi bir oyuncumuz ise takımımızın oyun kurucusu Roko Ukic idi. 27:44 dakika süre alan Ukic maçı 16 sayı + 2 asist+ 6 ribaunt ile tamamlayarak Bojan'dan sonra takımımızın en skorer ismi oldu. Ukic'in yeteneklerine, oyunu alıp götürmesine kimsenin itirazı zaten yoktur diye düşünüyorum. Burada ufak bir ama devreye girecek. Ukic topu eline alıyor 24 saniyenin son 6 saniyesine kadar topu elinde tutup sonra içeriyi zorluyor ve sayısını atıyor ama takımı oynatmıyor. Zaten yaptığı asist sayısı ile de bunu gayet net bir şekilde görebiliyoruz. 16 sayılık performansı hoş güzel ayrıca aldığı 6 ribaunt da var o da hoş ama bizim Ukic'den asıl beklediğimiz yanındakilerin de performansını arttırıp, asistleri ile onları da oyuna sokmak. Ama yine de maç boyunca gösterdiği performans ile alkışları hak etti.

Takımımızın bu maçta en kötü oyuncularından biri de sorun yaşadığımız 1 numara pozisyonundaki isimlerden Curtis Jerrells idi. 12:16 dakika süre alan Jerrells maçı 0 sayı ve 0 asist ile tamamladı. Kötü gününde olabilir ben ona bir şey diyemem ama Jerrells'ın bu kadar kötü olduğu bir günde neden ama neden Engin Atsür hiç süre almaz. Sadece Beko Basketbol Ligi'nde oynatılmak için mi alındı bu çocuk? Neden Euroleague maçlarında daha fazla süre verilmez? Neden Spahija neden? Ki oynadığı maçlarda hiç de kötü bir performans sergilemeyen Engin'e bu takımda daha fazla süre verilmesi lazım.

Değinmek istediğim bir başka konu ise kullandığımız son top. Ben böyle kötü bir son top organizasyonu görmedim. Amaç neydi? Amaç; takımımızda en iyi faul alan oyunculardan biri olan Marko Tomas ile son topu oynayıp faul almaktı. Sergio Scariolo'da buna karşılık faul yaptırmayınca rezalet bir son top oynadık. Tomas rakibinin üzerine "Hadi ama bana faul yap" dermişçesine giderken ve rakipten de faul gelmeyince ne yapacağını şaşırdı. Bunun sebebi ise oyun içinde ani kararlarla çözüm bulamamamız. Ki Tomas da faul gelmeyince yapabileceği en olumsuz hareketi yaparak topu Kaya'ya vererek hem Kaya'yı ateşe attı hem de 24 saniye süresinin dolmasına sebep verdi ve top son üç saniye kala rakibe geçti. En kötü topu çembere atsaydı hem rakibe mola alma şansı vermeyecekti hem de süre işleyecekti. Ya o üç saniye kala Fotsis'in kullandığı 3 sayılık atışı yiyip maçı kaybetmiş olsaydık???

Bojan, Mirsad, Kaya. Bugün bu isimler, yarın başka isimler. Bu şekilde olmaz ama. Takım sadece yukarda da dediğim gibi o gece kimler günündeyse o sayede maç kazanıyor. O gün kimse iyi değilse de maalesef salondan mağlup ayrılıyoruz. Bunu düzeltecek de tabi ki ne siz ne de ben. Çözüm Spahija'da ama yavaş yavaş da benim bu konuda güvenim erimiş gitmiş durumda. Bilmiyorum sizin ne durumda.

Bu maçı öyle veya böyle geride bıraktık. Sıradaki rakip geçen senenin şampiyonu Panathinaikos. Açıkçası bu sene karşılaşacağımız benim için en önemli rakip. Çok ama çok zor geçecek bir maç olacak bizim açımızdan. Özellikle Panathinaikos'un bu hafta Unics'e yenilmesi ile bizim maç daha da çok önem kazanmış oldu. İçimden geçen tabi ki galibiyet ama aklım da çok ama çok zor diyor bu halimizle.


Püzant YÜCECAN


25 Ocak 2012 Çarşamba

Rakip: EA7 Emporio Armani



Yine bir Euroleague haftasındayız. THY Euroleague Top 16 ilk haftasında deplasmanda Unics Kazan'a 76-71 yenilen Fenerbahçe Ülker'in yarınki rakibi İtalya Seri A temsilcisi EA7 Emporio Armani olacak. 

Bu sezon İtalya Seri A liginde oynadığı 17 maçta 10 galibiyet 7 mağlubiyet alan EA7 Emporio Armani ligde şu an 5. sırada bulunuyor. Euroleague normal sezonda ise temsilcilerimizden Anadolu Efes ile C grubunda mücadele eden EA7 Emporio Armani, grubu 4 galibiyet 6 mağlubiyet ile tamamladılar. Anadolu Efes'e her iki maçta da yenilmişlerdi. Top 16'ya ise Partizan deplasmanında son maçta aldıkları galibiyet ile kalmayı başardılar.

1936 yılında kurulmuş Avrupa'nın köklü temsilcilerinden EA7 Emporio Armani 'nin tarihine baktığımızda ise birçok başarı elde ettiğini görüyoruz. Birçok kupayı müzesinde barındırdan EA7 Emporio Armani, İtalya'nın en çok kupa kazanan klübü ünvanını halen elinde tutmaktadır. 25 İtalya Şampiyonluğu (en son 1996), 4 İtalya Kupası (1972, 1986, 1987, 1996), 3 Euroleague Şampiyonluğu o zamanki adıyla Şampiyon Klüpler Kupası (1966, 1987, 1988), 2 Koraç Kupası (1985, 1993), 3 Saporta Kupası (1971, 1972, 1976) ve daha niceleri, yazarken ben bile yoruldum:)) Deneyimli koç Sergio Scariolo'nun başında bulunduğu EA7 Emporio Armani maçlarını 12.000 kişilik Mediolanum Forum'da oynamaktadır. Belki konuyla alakasız olabilir ama basketbol severler için Sergio Scariolo'nun kurduğu vakıfın sayfasının buradan ziyaret edip bizzat kendisinin yazdığı blogları okuyabilirler.

Geçmişteki bütün bu başarılarına rağmen son dönemlerdeEA7 Emporio Armani'nin Avrupa'da pek de başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Son 5 yılda bir kez TOP 16'ya kalma başarısı gösteren İtalyan ekip, Seri A'da da en son şampiyonluğunu 96 yılında almıştı. İtalyan basketbolunda Montepaschi Siena'nın egemenliğini kırmak amacıyla sezon başında takımın başına getirilen Sergio Scariolo'nun talimatları ile flaş transferler yapan EA7 Emporio Armani açıkcası istediğini şu ana kadar da elde ettiğini pek de söyleyemeyiz. Kadrosunu Omar Cook, Drew Nicholas, Ioannis Bourousis, Antonis Fotsis, Gentile, Malik Hairston gibi isimler ile takviye eden Milano takımı ayrıca İtalya'nın son dönemlerde yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Danilo Gallinari'yi de lokavt süresi boyunca renklerine bağlamasına rağmen istediği takım kimyasını bir türlü bulamadı. Savunmada sıkıntılar yaşayan EA7 Emporio Armani hücumda ise skor potansiyeline sahip oyunculardan oluşmasına rağmen istikrarsız bir görüntü çiziyorlar. NBA’ deki lokavt süresince takımda bulunan Gallinari'nin gidişinin ardından takım az da olsa kendine gelmeye başladı.

Takımın şu ana kadarki en skorer isimlerine baktığımızda Fenerbahçe Ülker için yarınki maç adına ilginç ve güzel bir sonuç ortaya çıkıyor. Normal sezon ve Top 16 1. hafta maçları dahil EA7 Emporio Armani'nin en çok sayı atan oyuncusu Malik Hairston (139 sayı) kuraların çekildiği hafta sakatlanmasınından dolayı yarınki maçta forma giyemeyecek. Hairston'dan sonraki takımın en skorer ismi ise lokavtın bitmesiyle NBA'e geri dönen Danilo Gallinari.(115 sayı)

EA7 Emporio Armani'nin şu anki en skorer ismi ise sezon başında bir ara ismi Fenerbahçe Ülker ile de anılan pota altındaki en önemli ismi Ioannis Bourousis'dur. Maç başında 10,1 sayı ortalaması ile oynayan Bourousis şu ana dek 111 sayı kaydemiştir. Takımın en skorer ismi olmasının yanısıra maç başına aldığı 6,5'lik ribaund ortalaması ile de Armani'nin en çok ribaund alan ismidir. 14'ü hücum 57'si savunma olmak üzere toplam 71 ribaund almıştır. EA7 Emporio Armani'nin bence en dikkat edilmesi gereken oyuncularından biri. Pota altı oyuncularımızın her maç ayrı bir performans ile sahaya çıktıklarını düşünürsek yarınki olası bir performans düşüklüğünden kaynaklı çok canımızı yakabilir.
Pota altımızın diğer dikkat etmesi gereken bir isim ise gene sezon başında Yunanistan'dan bu sefer Panathinaikos'dan transfer edilen Antonis Fotsis.

İsimleri burdan tek tek sayarsak heralde bayağı bir uzun yazı yazarız. Omar Cook, Drew Nicholas, Gentile vs vs. ama yukarda da dediğimiz gibi bu kadar korkutucu isimlerin bulunduğu bir takım olan EA7 Emporio Armani, istediği takım kimyasını hala yakalayamamış durumda. İlk maçta da Panathinaikos'a evlerinde 29 sayı farkla 57-78
yenildiklerini hatırlatmakta fayda var.

Açıkası grubun en zayıf halkası olarak görünen EA7 Emporio Armani'yi yarın Fenerbahçe Ülker'in yenememesi için hiçbir sebep göremiyorum. Gerek yeni salonun açılışı olsun, gerekse taraftarın müthiş desteğiyle daha ilk dakikalarda hızlı bir oyun sergileyip rakibe üstünlüğümüzü kabul ettirebilirsek sahadan çok rahat bir skorla ayrılabiliriz.

Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Ülker Top 16 2. haftasında yarın Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımı ile karşı karşıya gelecek. Maçı 21:00'dan itibaren NTV Spor'dan canlı olarak izleyebilirsiniz.


Püzant YÜCECAN

24 Ocak 2012 Salı

TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE TOP 16 2.Hafta Programı (25-26 Ocak)



25 Ocak Çarşamba
CSKA Moscow - Anadolu Efes 18:15 (NtvSpor Canlı)
Real Madrid Montepaschi Siena 21:00 (Bant 23:00)
Fenerbahce Ulker - EA7 Armani 21:00 (NtvSpor Canlı)
Gescrap BB - Unicaja 21:30
Panathinaikos - Unics 21:45 
Bennet Cantu - Zalgiris Kaunas 21:45  

26 Ocak Perşembe
GS Medical Park - Olympiacos 20:00 (NtvSpor Canlı)
Maccabi Electra - Barcelona Regal 21:45 (NtvSpor Canlı)


Euroleague Basketball Magazine Show 15
 
 
 
 
Püzant YÜCECAN

Fenerbahçe Maç Programı (23-29 Ocak 2012)


25 Ocak Çarşamba 14:00
IBA Kimya Ted Kolejliler - Fenerbahçe Universal 0-3
TOBB Ted Kolejliler Spor Salonu
Türkiye Kupası Bayanlar
25 Ocak Çarşamba 15:00
Nadezhda - Fenerbahçe 60-72
SKK Orenburzhe
Euroleague Women

25 Ocak Çarşamba 15:30
DORÇE Ted Kolejliler - Fenerbahçe Grundig 0-3
Başkent Voleybol Salonu
Türkiye Kupası Erkekler

25 Ocak Çarşamba 18:00
İstanbul Bş. Bld. - Fenerbahçe 3-2
Atatürk Olimpiyat Stadyumu
Spor Toto Süper Lig
LigTv Canlı

25 Ocak Çarşamba 21:00
Fenerbahçe Ülker - EA7 Armani 65-63
Fenerbahçe Ülker Sports Arena
THY Euroleague
NtvSpor Canlı

28 Ocak Cumartesi 13:00
Trabzonspor - Fenerbahçe Ülker 74-84
Hayri Gür Spor Salonu
Beko Basketbol Ligi
LigTv 3 Canlı

29 Ocak Pazar 14:00
Homend Antakya Bld. - Fenerbahçe 65-92
Antakya Spor Salonu
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

29 Ocak Pazar 19:00
Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu 2-1
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı
Spor Toto Süper Lig
LigTv Canlı


Püzant YÜCECAN

22 Ocak 2012 Pazar

THY Euroleague Top 16 1. Hafta Genel Görünüm

THY Euroleague Top 16 1. haftası geride kalırken alınan sonuçlar, gruplardaki son durumlar, haftanın en iyi 10 hareketi ve haftanın MVP'si
.
GROUP E
Olympiacos - CSKA Moscow 78-86
Anadolu Efes - GS Medical Park  68-62

CSKA Moscow 1-0
Anadolu Efes 1-0
GS Medical Park 0-1
Olympiacos Piraeus 0-1

GROUP F
Montepaschi Siena - Gescrap BB 81-67
Unicaja - Real Madrid 80-81

Montepaschi Siena 1-0
Real Madrid 1-0
Unicaja 0-1
Gescrap BB 0-1

GROUP G
Unics - Fenerbahce Ulker 76-71
EA7 Armani - Panathinaikos 57-78  

Panathinaikos 1-0
Unics Kazan 1-0
Fenerbahce Ulker 0-1
EA7 Emporio Armani 0-1

GROUP H
Zalgiris - Maccabi Electra 76-84
FC Barcelona Regal - Bennet Cantu  65-60

Maccabi Electra 1-0
FC Barcelona Regal 1-0
Bennet Cantu 0-1
Zalgiris Kaunas 0-1


THY Euroleague Top 16 1. Haftanın En İyi 10 Hareketi

THY Euroleague Top 16 1. Haftanın MVP'si:Veremeenko, Unics

THY Euroleague Top 16 1. Hafta Play Of The Game: Logan, Panathinaikos
Püzant YÜCECAN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...